VISION ACE-serien

Et Es blandt skydehoveder

VISION har gennem flere år markeret sig i fronten af markedets mange skydehoveder. Hver dag nyder mange kystfiskere godt af de flydende ACE liner i enhåndsudgave, som er et bekvemt kort skydehoved på 9,6 meter. Blandt tohåndsfluefiskere er seriens mange skydehoveder elsket for deres harmoniske taperinger, som giver kasteren gode muligheder for at præsentere fluen elegant med både overhånds- og underhåndskast. Med mere end tres forskellige skydehoveder er der en line at finde til ethvert formål.

VISION ACE-serien

Selv om mange af ACE skydehovederne er fungerer i deres fulde længde uden tilpasning, så er de født uden færdige øjer eller loops. Til gengæld har de alle solide kerner og coatinger, som giver fluefiskeren frit spillerum til at vælge sin metode til at koble skydehovedet sammen med forfang og runningline. Kernen er kraftig og nem at splejse øjer på. Coatingen er nem at arbejde med, hvis man har mod på at smelte sine egne øjer på linerne.

2006 ACE nyheder

Med danske Johnny Fisker som kaptajn på udviklingsteamet er der igen i år nye spændende skydehoveder føjet til den omfangsrige ACE serie til fluefiskeri med tohånds fluestang. ACE skydehovederne har tidligere kunnet fås i en standard og en lang version, men nu er VISION gået den anden vej, så skydehovedet også leveres i en kort udgave i flydende og intermediate.

VISION ACE-serien

Linerne er ikke mere end godt otte meter lange og fås fra 29-34 gram. Disse korte udgaver er naturligvis udviklet med henblik på fiskeri på særligt trange pladser, men de falder også godt i tråd med den hastigt voksende gruppe af tohåndsfiskere som lærer sig Skagit-kastestilen. Blandt intermediate-linerne findes to andre nyheder. Den ene er en Slo-Mo udgave, altså en særligt langsomt synkende line, som kun synker halvt så hurtigt som standard intermediate-linen. Den normale intermediate-line har til gengæld skiftet farve og leveres nu i en ny Camo-clear udgave. Camo-clear refererer til en camouflage-effekt som opnås i kraft af en flerfarvet kerne, som er påført en klar coating. De excellente flydende sinktip klassikere med to typer intermediate spids findes lykkeligvis fortsat i serien.

VISION ACE-serien

I den tunge ende af skalaen har VISION tilføjet en ekstra vægtklasse lidt uden for nummer. I flydende, ren intermediate og i de synkende densiteter fås ACE nu også som sværvægtere på 45 gram. Dermed stilles sulten for de kraftigste af alle tohåndsstænger, og der åbnes muligheder for fluefiskeren, der ønsker at eksperimentere videre med de kortere skydehoveder. Sommerens fiskeri har allerede overbevist os om, at de nye liner lever helt op til ACE-standarden – og som de gamle kastes de med glæde ud over vandene…

Fakta

ACE leveres fra klasse 6-12 og i flydende til Synke 7.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *