scandicAngler.com har siden efteråret 1996 leveret artikler og reportager om alt inden for lystfiskeri – fra hele verden, til skandinaviske lystfiskere. Det hele startede med Opasia Sportsfiskeri og var en del af TDC’s portal “Opasia.dk”

I 2002 skiftes til det nuværende navn – scandicAngler.com og fremadrettet skulle det kun være relateret til fluefiskeri. Om det var tørfluefiskeri i de mindste bække, den tropiske jagt efter bonefish eller sailfish var – og er underordnet, blot fluestangen er redskabet.

Skriv for scandicAngler.com

Har du lyst til at bidrage til indholdet på scandicAngler.com vil meget gerne høre fra dig. Det er ligemeget om du blot vil skrive et blogindlæg eller bidrage med en artikel eller reportage. Alle henvendelser kan ske til redaktionens E-mail adresse [red[at]scandicangler.com] – eller via vores kontaktside. scandicAngler.com vægter den gode reportage, kombineret med gode billeder – hvadenten om det er fra de vestjyske åer eller fra Ackins Island på Bahamas. Vi modtager meget gerne dit bidrag!

scandicAngler.com er et  “non- kommercielt” E-magasin

scandicAngler.com er et non-commercial site.  Der er ikke – og det har aldrig været et ønske om, at der skulle tjenes penge på sitet. Eventuelle annoncer er på sitet, er udelukkende medvirkende at holde omkostningerne på en fornuftigt udgiftsniveau. 

Bidragsydere

I de over 20 år scandicAngler.com har eksisteret, har der været rigtigt mange bidragsydere – og vi er er utroligt stolte af, at så mange har bidraget! Derfor har vi også lavet det sådan, at du på ALLE artikler dels kan få en præsentation af forfatteren og dels en oversigt over de artikler vedkommende har skrevet.