Kobberbassen

Klik på dette link for at se materialelisten til denne fremragende kystflue til havørred:

Meget meget let tangloppe imitation. Jeg kender flere fiskere fra sjælland, som næsten ikke fisker med andre fluer end “bassen”. Men det er ikke kun øst for bælterne, at den kan friste sølv.

På denne YouTube kanal vil du finde en masse gode og vel fiskende fluemønstre. Her vil være step by step instruktioner til geddefluer, tørfluer, nymfer, havørredfluer, kystfluer, laksefluer, rørfluer og meget mere. Samtidig til de fleste videoer være links til fulde materialesæt som du kan købe i min fluebindings webshop fluebinding.nu
Her kan du finde et stort udvalg af fluebindning materialer i god kvalitet.
Der er på denne kanal også en række videoer omkring praktisk fluefisker og en række videoer omkring de spændende fluefiskeri og fluebinding produkter.

Kyst – Havørred fluer: Denne video er er step by step instruktion til at binde en kyst, havørred flue. Disse fluebindingsvideoer indeholder en masse fluebindingstips og tricks til at binde både denne flue, men og generelle teknikker der kan bruges til mange andre fluer. I disse instruktions videoer om kyst fluebinding vil der være videoer der viser gode og lette kutling flue, tobis flue, reje flue, tangloppe flue, hundestejle flue, børsteorm flue, silde flue, og mange flere. Jeg har brugt meget tid på at udvælge og binde fluer der virker og kan fange havørreder. Jeg er særligt glad for whiting spey nakker til mine kystfluer da de giver fluerne et fantastisk godt liv til fluerne.

Se også www.justonemorecast.dk for mere info

Materialeliste
Krog: Patridge Cs 54 eller Tiemco 811 S
Tråd: Sort
Krop: Kobber flash dubbing