The Greatest Fly Fishing Around the World

The Greatest Fly Fishing Around the World

En storslået bog – en fremragende samling billeder og gode informationer…

I sjælden grad så jeg frem til at modtage denne bog, der skyndsom blev hentet hjem fra USA umiddelbart efter udgivelsen tidligere her i efteråret. I sjælden grad blev jeg skuffet over indholdet. Absolut ikke fordi indholdet er dårligt – tværtimod er det verdensklasse. Problemet er bare, at jeg allerede har hele indholdet stående i min bogreol i forvejen.

På R. Val Atkinsons og andres websider er bogen præsenteret som hans nye store bog, og ganske vist er den da ny, men bogens indhold er præcis de samme billeder og kapitler, som man finder i de to bøger Distant Waters og Trout & Salmon. Begge bøger fokuserer på de bedste fiskedestinationer over hele verden, Distant Waters efter de mest eftertragtede fiskearter som laks, bonefish, tarpon og ørreder, Trout & Salmon omhandler naturligvis kun ørred og laks. Alle kapitlerne har tekster af mere eller mindre prominente fiskere og forfattere, som eksempelvis John Gierach og Nick Lyons.

Lækkert materiale, men nok lidt overdrevet at lancere det igen i en samlet pakke. Anbefalelsesværdig til nye bekendtskaber med R. Val Atkinson, unødvendig for andre.

Jeg vil anbefale at læse vores omtaler af en af de to tidligere bøger her på disse sider, og i øvrigt ellers gå ombord i fotografens egen hjemmeside, der indeholder mere end 75.000 fotos.

Fakta
Titel: The Greatest Fly Fishing Around the World
Forfattere: R. Valentine Atkinson m.fl.
Forlag: The Lyons Press, september 2003
Sider: 320
ISBN: 1592280862

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.