Laks på flue!

Gennemført og inspirerende guide i, hvordan man fisker laks på fluestang i alle verdensdele!

E- bogen gennemgår alle de praktiske og tekniske aspekter af passionen for at fiske atlanterhavslakspå flue. Laks på flue kan både bruges som fagbog og som inspiration og problemknuser påfisketuren. E-bogen gennemgår blandt andet tørflue, vådflue og nymfefiskeri. Teknikker som opstrømsfiskeri,stripping og naturligvis traditionelt nedstrømsfiskeri. Samtidig indeholder den viden og taktik om,hvordan man fisker i store som små vandløb samt i havet og søer, og hvordan man varierer ogoptimerer sit fiskeri.

Laks på flue indeholder også en grundig gennemgang af fluestænger, fluehjul, liner, fluer og andetgrej, som skal bruges til fluefiskeri efter på laks.Bogen har kapitler om laksens udbredelse, liv og adfærd. Samt aspekter om miljø og biologi. Denrummer også en gennemgang af de lande, hvor man kan fange atlanterhavslaks. Laks på flue er krydret med en håndfuld af Steen Larsens korte anekdoter, som samtidig kan virkeinspirerende for læserens eget fiskeri.

Steen Larsen har fisket laks i over 35 år, og arbejdet som fotograf og journalist med fiskeri som speciale. Han har skrevet flere bøger samt produceret fiskefilm. Bogen er med farvebilleder og tegninger og omfanget svarer til ca. 160 trykte bogsider.

E-bogen kan købes her